Werkwijze

Ik maak oa gebruik van onderstaande methodes en werkwijzen

en maak samen met jou een persoonlijk plan van aanpak!

één klein pilletje

Met de Sinclair Methode bepaal je eindelijk zelf en kun je af en toe een glaasje drinken of alsnog stoppen. Een wetenschappelijk bewezen methode.

in het NU zijn

Het is eigenlijk niets anders dan aandachtig en bewust leven. Maar hoe doe je dat als je gedachten een loopje met je nemen.

3 G Gerichte Therapy

3G Gerichte therapy

gedachtes, gevoel en gedrag

Door oefeningen en stellingen leer je invloed uitoefenen op je gevoelens, emoties en gedrag terwijl een gebeurtenis dezelfde blijft.

eeuwen oude methode

Veel mensen zijn bang om te mediteren omdat ze niet weten hoe. Met mediatie reset je je hersenen en Ademwerk helpt je hierbij. 

holistic yoga

holistic yoga

combinatie van diverse yogastijlen

Yoga is voor mij de meest gezonde manier om aan je lijf, leden, organen en hersenen te werken. Iedere oefening draagt bij aan balans.

eeuwen oude acupressuur methode

9 acupressuurpunten en het herhalen van affirmaties gericht op de emotionele blokkades. Klop(tap) als het ware je problemen weg met EFT.

wet van aantrekking

wet van aantrekking

pas op wat je denkt

Maak op een positieve wijze gebruik van deze duizend jaar oude Universele wet! Trek datgene aan dat je wilt en niet wat je niet wilt.

is het waar?

Een geweldige manier om de gedachten waarin we zijn gaan geloven te identificeren en ervaringen te ontrafelen en op te lossen.

Chat openen
1
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?