Over mij

jolande-penninks-coachingMijn naam is Jolande Penninks, gecertificeerd coach/counselor en alcoholverslaving coach. Ik was een doorgewinterde zakenvrouw en heb sinds mijn drieëntwintigste altijd eigen bedrijven gehad. Iets miste er echter lange tijd in mijn leven. Ik ben toen op zoek gegaan naar mezelf en naar wat me écht gelukkig maakte. Ik ben me gaan verdiepen in filosofie en Psychologie en ben inmiddels nu zo’n drieëntwintig jaar actief bezig met spirituele groei, filosofie en kwantumfysica en sinds een paar jaar ook met epigenetica. Naast verschillende studies heb ik de kans gehad om traditionele en moderne leermeesters te ontmoeten die mij tot op de dag van vandaag inspireren. Zo is in 2009 Jyp-Counseling en wat later ook Counseling Algarve ontstaan. 

Op basis van respect en gelijkwaardigheid, we zijn immers allemaal één, kan ik ook jou leren hoe je ondanks wat er ook in je leven gebeurt toch gelukkig kunt zijn. Ik geef je de handvatten door middel van gesprekken en oefeningen zodat jij weer in de goede vibratie komt van wie je bedoeld bent te zijn.

Puur en positief, zo zijn we geboren en ook jij hebt die kracht in je en het recht om gelukkig te zijn. Zonder depressies, angsten en verslavingen. Verander je leven en doe het NU. ‘Het is Jouw Leven, Jouw Geluk’!

Hartelijke groet,

Jolande 

Chat openen
1
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?