Over mij

jolande-penninks-coachingMijn naam is Jolande Yashoda Penninks, een toegewijde yogi die van mens en dier houdt. De Sanskriet naam Yashoda heb ik gekregen van Swami Satchidananda (de Woodstock Guru), toen ik in 1999 in Yogaville door hem geïnitieerd werd als Integral Yoga Teacher.

Ik ben een doorgewinterde zakenvrouw en heb sinds mijn drieëntwintigste altijd eigen bedrijven gehad. Iets miste er echter altijd in mijn leven en steeds meer vroeg ik me de reden van mijn bestaan hier op aarde af. Ik ben toen opzoek gegaan naar mezelf.

Ik was van jongs af aan al  geïnteresseerd in filosofie en psychologie. De afgelopen drieëntwintig jaar ben ik actief bezig met spirituele groei, filosofie en kwantumfysica en sinds een paar jaar ook met epigenetica. Ik heb moderne leermeesters persoonlijk mogen ontmoeten die me vandaag de dag nog steeds inspireren. Zo is in 2009 Jyp-Counseling en wat later Counseling Algarve ontstaan. 

Op basis van respect en gelijkwaardigheid, we zijn immers allemaal één, kan ik ook jou leren hoe je ondanks wat er ook in je leven gebeurt toch gelukkig kunt zijn. Ik geef je de handvatten door middel van gesprekken en oefeningen zodat jij weer in de goede vibratie komt van wie je bedoeld bent te zijn.

Puur en positief, zo zijn we geboren en ook jij hebt die kracht in je om gelukkig te zijn. Zonder depressies, angsten en verslavingen. Verander je leven en doe het NU. ‘Het is Jouw Leven, Jouw Geluk’!

Hartelijke groet,

Jolande 

Chat openen
1
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?