Mediation en Relaties

Relatieproblemen

mediation en relatieproblemen

Geef je relatie weer een nieuwe impuls, relatieproblemen hebben is heel normaal! Maar vechten voor wat je hebt en er voor uitkomen dat je nog niet klaar bent met elkaar ook. Soms heb je even dat vonkje van buitenaf nodig om dat vonkje binnen je relatie weer te ontsteken en daar is niets mis mee, dat is vechten voor jullie beider geluk. Wacht geen jaren maar ga over tot actie, want iedere dag dat je ongelukkig bent in je relatie is een verloren dag. Vaak is er meer te redden dan je denkt en sta je verstelt hoe jij en je partner het hierover met elkaar eens zijn.

Scheiding

divorce-mediation

Is de relatie niet meer te redden, probeer er dan samen goed uit te komen. Blijf je herinneren dat je ooit van elkaar gehouden hebt en je elkaar geen pijn wilt doen. Tijdens een scheiding lopen de emoties vaak hoog op en worden er ook vaak praktische en financiële fouten gemaakt tijdens de afhandeling. Scheiden doet pijn, soms bij een van de twee betrokkenen, maar zelfs als men het met elkaar eens is om uit elkaar te gaan doet het pijn. Maak goede afspraken en zoek hulp als je er samen niet uit komt.

Hoe kom je er weer boven op

Ben je in de steek gelaten na jaren trouwe dienst? Na jaren zorgen voor je partner, het opvoeden van kinderen, het steunen van de carrière en daarna botweg ingeruild voor een ander? Dan is het natuurlijk enorm moeilijk een nieuwe start te maken en te leren vergeven zodat jij verder kunt. Maar het gaat nu om jou en jij hebt het van nu af aan in eigen hand. Ga je bij de pakken neer zitten of grijp je het gebeurde aan om een nieuw leven te beginnen? Een leven dat heel goed mogelijk mooier is dan dat je je nu kunt voorstellen!

Vechtscheiding en Mediation

Maak je het elkaar onmogelijk of probeer je er samen uit te komen? Er is de laatste tijd veel over te doen over Vechtscheidingen en Mediation ingeval er steeds vaker de kinderen niet alleen de dupe zijn, maar vooral ook blijven. Ouders veranderen in stijfkoppen die hun onvrede naar elkaar toe over de hoofden van de kinderen uitvechten. Soms leven kinderen jaren lang zonder een van de ouders te zien. Het is hun geboorterecht om gelukkig te zijn, net als dat het jouw geboorterecht als ouders is. Kinderen kunnen niet zelf beslissen, dus blijf als gescheiden ouders nog één ding samen doen en blijf aan het geluk van je kinderen werken, wát er ook gebeurt in je eigen leven!

Overlijden en Mediation

Bij een overlijden is er naast het verdriet en gemis ook soms onenigheid onder de familieleden en nabestaanden. Ze zijn het niet met elkaar over hoe de uitvaart geregeld dient te worden en wie er verantwoordelijk is. Ondanks de wensen van de overledene zijn en vaak ongeregeldheden en ontstaan er zelfs voor de uitvaart al ruzies over de erfenis. Praat met een mediator en zorg voor een mooie herinnering aan een dierbare in plaats van een familieruzie die niet meer te lijmen is. Daarom is praten over dood vóór dat het zover is zo belangrijk!

Relatiebemiddeling

Ben je het alleen zijn meer dan zat maar lukt het niet iemand te vinden, dan ben je van harte welkom er eens met mij over te praten. We gaan dan samen onderzoeken wat de reden zou kunnen zijn.
  • Ken jij je zelf wel goed genoeg?
  • Weet je eigenlijk wel zeker dat het type dat je zoekt ook werkelijk bij je zou passen?
  • Ben je onzeker en straal je daardoor onzekerheid uit?
  • Ben je pessimistisch en straal je daardoor pessimisme uit?
  • Vindt je jezelf te dik of juist te dun, of zelfs lelijk?

Iedere nieuwe partner wil jou zoals je werkelijk bent!

Chat openen
1
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?