De Sinclair Methode

De Sinclair Methode is een methode om alcoholverslaving te genezen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de opiaat antagonist Naltrexone of ook in Nederland te verkrijgen Nalmefeen. Het nemen van het medicijn moet gecombineerd worden met het drinken van alcohol. Je hunkering naar drank wordt geleidelijk minder. Je kan ook beter nee zeggen als je eenmaal een glas gedronken hebt. Het is een soort ontleer proces in de hersenen en na verloop van tijd krijg je langzaam de controle terug over je drankgebruik.

is de sinclair methode iets voor mij?

Ik werk nu zo’n 14 jaar met mensen met een alcoholverslaving en sinds 5 jaar met De Sinclair Methode. Ik begeleid mensen over de gehele wereld en er is een grote kans dat De Sinclair Methode ook iets voor jou is!

Klik hier om naar de Nederlandse website ‘De Sinclair Methode’ te gaan.

Chat openen
1
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?